Новини Шульгинської сільської ради

17 Листопада, 2021 р., 14:37
Адреса: 92764, с. Шульгинка, вул. Театральна, 1Д, Старобільський район, Луганська область.
10 Листопада, 2021 р., 08:52
На території Біловодської громади громадська організація «Наш формат» завершує реалізує проєкту «Побудова співпраці між громадами через розвиток послуг інклюзивно-ресурсного центру» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
28 Жовтня, 2021 р., 16:17
Епідемічна ситуація із захворюваності на гостру респіраторну хворобу СОVІD-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, в Шульгинській сільській територіальній громаді погіршується. Протягом останніх тижнів спостерігається різке зростання динаміки рівня захворюваності та госпіталізацій.
25 Жовтня, 2021 р., 11:22
22 жовтня 2021 року «Проблемні питання роботи Інклюзивно-ресурсних центрів в громадах, та шляхи їх вирішення».
24 Жовтня, 2021 р., 20:07
         В Шульгинській територіальній громаді відбулася перша інформаційна сесія в рамках нового проєкту «Дієва демократія на рівні територіальних громад Луганщини». Під час зустрічі експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» презентували рівні та сучасні форми участі та самоорганізації населення та інститутів громадянського суспільства в процесі вирішення місцевого розвитку.
04 Жовтня, 2021 р., 16:15
Шульгинська громада стала однією із громад-учасниць Програми EGAP у Луганській області. З нетерпінням чекаємо початку нашої співпраці щодо цифрового розвитку Луганщини.
04 Жовтня, 2021 р., 16:08
22-23 вересня відбулись польсько-українські координаційні зустрічі  в рамках проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». З цією метою до України прибув Марек Ковальський, генерал Державної Пожежної Служби Республіки Польща у відставці, голова керівного  комітету проєкту, член правління Асоціації Добровільних пожежних команд Республіки Польща. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь