Новини Шульгинської сільської ради

07 Липня, 2023 р., 11:43
Обласними військовими адміністраціями розроблено дорожні карти забезпечення охоплення територій цих областей покриттям українським ефірним сигналом телевізійного і радіомовлення, унеможливлення російського ефірного мовлення. Ці документи передбачають комплекс заходів, зокрема з відновлення пошкодженої внаслідок бойових дій інфраструктури ефірного телерадіомовлення, побудови нових веж на прикордонні з РФ, прорахунку частот, збільшення потужності передавачів, введення в експлуатацію мережі МХ-7, застосування спецобладнання для глушіння телевізійного сигналу в дециметровому діапазоні і радіосигналу у FM-діапазоні.
07 Липня, 2023 р., 11:06
23 травня 2023 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 524, відповідно до якої передбачено створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України.
06 Липня, 2023 р., 14:54
Свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави.
04 Липня, 2023 р., 15:06
Регіональний план заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (далі – Регіональний план заходів) було затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 25.04.2023 № 83. Основними напрямками Регіонального плану заходів є фізична (частково), інформаційна, освітня, суспільна та громадська безбар’єрність, які можливо виконати в умовах окупації території області.
04 Липня, 2023 р., 14:53
Під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук відбулася нарада, присвячена проблемним питанням документування громадян України, які виїжджають із тимчасово окупованих територій (ТОТ).
30 Червня, 2023 р., 14:46
Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації.
30 Червня, 2023 р., 14:39
У разі аварії на ядерних установках атомної станції може відбутися викид радіоізотопів йоду, цезію, стронцію та інших радіонуклідів.
28 Червня, 2023 р., 14:38
Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь