Новини Шульгинської сільської ради

28 Червня, 2023 р., 12:23
Кожен освітній серіал фахівці з сучасної освіти та практики готували із врахуванням Нового міжнародного Порядку денного з навчання дорослих на 2021-2030 роки.
28 Червня, 2023 р., 12:19
У стресовій ситуації ми нібито втрачаємо звичні радари та опори, можемо звинувачувати себе та знецінювати свої здобутки.
28 Червня, 2023 р., 12:15
Розпочала роботу консультативна телефонна лінія з питань вступної кампанії 2023 року, повідомляють у Міністерство освіти і науки Українив
25 Червня, 2023 р., 12:17
Дуальна форма освіти — це фактично «подвійна» освіта. Головною особливістю дуальної форми навчання є гармонійне поєднання надання теоретичних знань з боку університету та практичних знань з місця роботи.
21 Червня, 2023 р., 18:53
Чергові оновлення  на порталі: https://www.dcz.gov.ua/ , які ви могли пропустити:
21 Червня, 2023 р., 16:28
Шановні мешканці Луганщини, з метою оцінки потреб та визначення напрямів роботи органів соціального захисту населення, що потребують посилення, просимо пройти коротке опитування щодо найбільш затребуваних послуг, які можуть бути надані фахівцями державних та комунальних служб, неурядовими організаціями.
21 Червня, 2023 р., 14:14
В Україні продовжується впровадження Реєстру психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб:
06 Червня, 2023 р., 16:32
 Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.
06 Червня, 2023 р., 15:42
Послуги для ВПО від служби зайнятості З початком вторгнення російських військ на територію України значна кількість громадян були змушені покинути свої домівки. Заданими  Міністерства соціальної політики України, наразі кількість офіційно зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб (надалі - ВПО) в країні досягає 4,9 млн  громадян. Вирішення питань щодо надання допомоги ВПО, особливо їх працевлаштування, знаходяться в найвищому пріоритеті роботи уряду. Так, між Міністерством соціальної політики, Державною службою зайнятості та  Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  налагоджена співпраця щодо надання допомоги переселенцям, які виявили бажання шукати роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь