Новини Шульгинської сільської ради

11 Серпня, 2023 р., 10:42
Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.
09 Серпня, 2023 р., 11:55
Луганський обласний центр зайнятості інформує:
09 Серпня, 2023 р., 11:36
Триває інформаційна кампанія Держпраці «Виходь на світло!», розроблена за сприянням проєкту ЄСМОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні»
08 Серпня, 2023 р., 16:23
УВАГА! З метою моніторингу житлових проблем, ШУЛЬГИНСЬКА СВА проводить анкетування мешканців Шульгинської територіальної громади, які покинули свої домівки та перемістилися на територію підконтрольну уряду України внаслідок дій російського arpecopa та набули статус внутрішньо переміщених осіб щодо потреби у тимчасовому житлі та інших консультацій.
08 Серпня, 2023 р., 15:31
Виття сирени щоночі унаслідок загрози ракетних атак росії має неабиякий вплив на якість та тривалість сну українців. Під час війни, коли багато людей переживають велике психічне навантаження, зокрема, стрес та панічні атаки – це все часто призводить до появи безсоння та може спровокувати загострення психічних розладів.
08 Серпня, 2023 р., 13:22
Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav).
08 Серпня, 2023 р., 12:19
Стрічка розповідає про ватажка опришків, національного героя, який разом зі своєю ватагою виборював право жити вільно на своїй землі. Його історія розгортається на початку 18 століття та як ніколи резонує із сьогоденням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь