Новини Шульгинської сільської ради

25 Жовтня, 2019 р., 09:16
1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 26.09.2019 по 26.10.2019;Чекаємо ще пропозицій від громади. До сільської ради було надано тільки дві  пропозиції
21 Жовтня, 2019 р., 13:30
Відбувся національний візит представників громад Луганщини в Черкаську область! Разом з львівськими колегами мали можливість оцінити здобутки децентралізації в громадах Черкащини! Вивчали методи управління місцевими фінансами, шляхи залучення додаткових ресурсів, інструменти ефективного управління комунальним майном! Дякуємо програмі "ЮЛІД з Європою", Черкаському ЦРМС та новим друзям з Черкащини та Львівщини
19 Жовтня, 2019 р., 08:23
Герої не вмирають вони житимуть в наших серцях, допоки не згасне пам’ять про них. Слава Героям!                                    19.10.2019 року прощалися з морпіхом старшим матросом Степаном Криль.
17 Жовтня, 2019 р., 08:33
12 жовтня  Шульгинка відсвяткувала свою  412 річницю!  Святкували дружно та весело з піснями, танцями, спортивними змаганнями , конкурсами, різними розвагами, кашею та шашликами.Зібралося немало гостей з різних сіл нашої громади . Творчі колективи з Байдівського та Малохатського старостатів взяли участь у святковій програмі. Дякуємо оргкомітету з організації та проведення свята за велику  та успішну  роботу. Також величезна подяка всім спонсорам заходу !
29 Серпня, 2019 р., 15:44
В Україні 29 серпня відзначають День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави.Шульгинська ОТГ вшановує пам'ять загиблих воїнів АТО, які мешкали на території нашої громади це: Полєно Юрій Вікторович та Рупенко Петро Миколайович.Перед ними-звичайними хлопцями,для яких Україна завжди була сенсом життя,вдячно схиляємо голови.
29 Серпня, 2019 р., 15:40
29 серпня 2019 року у Шульгинській ОТГ відбувся семінар-тренінг "Створення та діяльність у громаді консультативно-дорадчого органу з питань гендерної рівності". Дякуємо всім присутнім хто був на цьому семінарі,а також велика подяка координаторам Марині Кліменко та Олені Смаглій.
28 Серпня, 2019 р., 13:30
#Я_можу_говорити_вільно .Інформаційно-культурний захід для підлітків, що проживають на території Шульгинської ОТГ. Діти - завжди залишаються дітьми. Нескінченні емоції та безліч запитань: Які ролі виконують жінки і чоловіки, як формуються ґендерні стереотипи, як впливають стереотипи на формування сімейних стосунків, чи можуть виникати конфлікти через нерівномірний розподіл обов’язків і як їх уникати, як конфлікти можуть призвести до різних видів насильства і куди потрібно звертатись, якщо ти став свідком чи учасником агресії? Знання - отримали, фотки - зробили, пазли - склали, спільну картину - намалювали. Подружилися і порозумілися. Проект з підвищення обізнаності про гендерно-обумовлене насильство серед жінок та чоловіків в постраждалих від конфлікту районах Донецької, Луганської та Запорізької областей, реалізується агентством Brandcom в рамках наступних проектів Структури ООН Жінки на сході України за фінансування урядів Норвегії та Данії, а також Об’єднаної програми ООН Жінки, Програми розвитку ООН, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Фонду народонаселення ООН "Підтримка Євросоюзу на Сході України – відновлення, встановлення миру та управління", що фінансується Європейським Союзом.
27 Серпня, 2019 р., 14:03
23-24 серпня відсвяткували найголовніші свята країни -День прапора та День незалежності. 23 серпня у Хворостянівці та Малохатці відбулися мітинги з підняттям Державного прапора України, на яких були присутні учнівська молодь,працівники старостатів,шкіл та мешканці сіл. У Байдівці 23 серпня відбувся концерт присвячений Дню Незалежності України,який зібрав повну глядацьку залу вдячних глядачів. Висловлюємо величезну подяку керівництву ПП «Юран» за сприяння проведенню заходу, та всім активним,ініціативним,талановитим учасникам художньої самодіяльності під керівництвом Інни Мазнєвої. 24 серпня основні заходи відбулися в с. Шульгинка. Свято почалося святковим концертом, продовжилося цікавим футбольним матчем та завершилося традиційною кашею та народними гуляннями. Хочемо подякувати в першу чергу СФГ «Саша» та його керівнику Коломецькому Олександру за допомогу в проведенні свята, за сприяння в облаштуванні спортивного та дитячого майданчиків в селі. Також величезна подяка ФОП Ільченко за смачний лимонад, Олені Філоненко за неперевершену кашу,та Олексію Федченку за організацію та проведення феєричного футбольного матчу. Дуже приємно було бачити на стадіоні оновлений спортивний майданчик, який був пофарбований силами активних,небайдужих мешканців села. Велике спасибі всім причетним, ваша енергія, ентузіазм надихає, сподіваємося,що ви запалите вогником своєї небайдужості якомога більше людей.  В кінці, як не прикро, доведеться додати «ложку дьогтю» .В той час , коли одна частина молоді фарбує спортивні снаряди, приводить до ладу стадіон, бере участь у спортивних та культурних заходах, інша частина - нівечить те, що зроблено з любов’ю та турботою нашими односельцями. На дитячому майданчику, що біля школи, зруйновано дах колодязю та спалено стіл…. Ну що сказати… прикро Дуже хочеться поспілкуватися з «дітками», що в такий спосіб розважаються на майданчику. І насамкінець, шановні мешканці Шульгинської громади велике прохання - активніше відвідувати заходи, що проводяться в селах. Відірвіться від телевізорів, городів, господарства - відпочиньте всі разом, адже заради цього старається багато людей.
11 Квітня, 2019 р., 16:53
 До відома населення https://rada.info/upload/users_files/04337593/d4e765c690bca69eb31622909857159d.docx

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень