1-го квітня стартує благодійна акція "Серце до серця"

Дата: 22.03.2021 10:52
Кількість переглядів: 2095

ВБФ «Серце до серця» (http://sercedoserca.com.uа) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети.

Основні цілі фонду:

•             розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;

•             привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;

•             виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих лікарнях України.

Протягом 2006-2020 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур було зібрано 42 786 419, 30 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Цього року фонд «Серце до серця» організовує 16-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!», яка триватиме з 1 квітня по 31 вересня 2021 року.

Акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень пов’язаних з коронавірусною інфекцією.

Кошти збиратимуться з метою придбання неотологічного медичного обладнання у дитячі відділення лікарень та пологові будинки України.

Для нас надзвичайно важлива Ваша підтримка та долучених до проведення цього суспільно-важливого благодійного проекту.

Проведення акції у навчальних закладах (школи, вузи, позашкільні заклади), на підприємствах і установах має закінчитися ЗО вересня 2021 року. Всі кошти зібрані під час акції мають бути перераховані у повній сумі на рахунок фонду через відділення «Приватбанк», «Кредобанк» або іншого банку.

Фінал акції відбуватиметься 25-26 вересня 2021 року у всіх районах і містах України, під час якого численні волонтери збиратимуть на вулицях України кошти. До кінця дня 27 вересня 2021 року всі кошти мають бути перераховані на рахунок фонду.

Усі зібрані в дні Акції кошти будуть перераховані на банківський рахунок фонду і загальна сума буде оприлюднена у ЗМІ.

Контроль над зібраними коштами здійснюватиметься скликаною Наглядовою Радою, а також відповідними органами державної влади. Певний контроль також може здійснювати кожен бажаючий. На інтернет-сторінці Фонду (www.scrcedoscrca.com.ua) буде подана загальна сума і роз'яснення, як вона витрачається для закупівлі спеціального медобладнання.

Закупівля медичного обладнання здійснюватиметься за принципом співвідношення ціна/якість. Лікарська Рада Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», до складу якої входитимуть провідні спеціалісти в галузі неонатології, оберуть найкращі пропозиції щодо закупівлі медичного обладнання для надання якісної медичної допомоги. Медичне обладнання передаватиметься у дитячі лікарні в областях України у порядку, визначеному Лікарською Радою.

За обладнанням, придбаним Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця», здійснюватиметься різновекторний контроль з боку Фонду, Наглядової Ради та нерегламентований безпосередній контроль громадян, діти яких обслуговуватимуться на зазначеному медичному обладнанні обов’язково БЕЗКОШТОВНО! В цьому допомагатиме офіційна інтернет - сторінка Фонду (www.sercedoserca.com.ua), де в реєстрі можна буде знайти вичерпну інформацію щодо кожної одиниці медичного обладнання, закупленої Фондом, тобто місце розташування, ціни тощо. На кожному обладнанні, що передано у користування до лікарні має бути наліплено символ акції - червоне сердечко з написом «Серце до серця».

Рахунок для благодійних внесків:

АТ КБ «Приватбанк»:

IBAN UA 17 305299 0000026008043604327. ЄДРГІОУ 34354227

 

ПАТ «Кредобанк»

IBAN UA 39 325365 0000002600501306399, СДРГІОУ 34354227

Найменування платежу: «Благодійний внесок для     назва області (міста)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь