Звернення до жителів Шульгинської сільської територіальної громади

Дата: 17.03.2021 11:10
Кількість переглядів: 1837

Шановні жителі громади!

 

Прикро визнавати, що політичні амбіції та вподобання деяких наших співвітчизників нівелюють усі досягнення депутатів та голови сільської ради в покращенні життя жителів нашої громади. Ось нещодавній приклад впливу на думки і відношення громадян до органів місцевого самоврядування та формування почуття особистої неприязні до голови громади з боку представників громадських об’єднань.

На адресу сільської ради надійшло клопотання від голови ВП Старобільського району ГС «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області» Володимира Правенького з приводу надання матеріальної допомоги «одному з перших добровольців, який став на захист України та записався до лав 24-го окремого штурмового батальйону територіальної оборони «Айдар», мешканцю с. Байдівка» (цитата із звернення). У відповідь сільська рада надала загальні положення та рекомендації щодо надання подібних видів допомоги.

Ми не зменшуємо значення подвигу жодного з добровольців-захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Хочемо наголосити на тому, що в допомозі добровольцю не було відмовлено. Шульгинська сільська рада запропонувала вищевказаному мешканцю громади самостійно звернутися із заявою про надання допомоги та зібраним пакетом документів, передбачених Положенням про надання матеріальної допомоги.

З Положенням про надання матеріальної допомоги можна ознайомитися на сайті Шульгинської громади за посиланням: https://shulgynka-rada.gov.ua/docs/355478/

 

З повагою та надією на розуміння

адміністрація Шульгинської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь