Новини Шульгинської сільської ради

06 Березня, 2020 р., 11:28
Шановні жінки Шульгинської об'єднаної територіальної громади! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня! Цей весняний день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, -пов’язане з жінками. Вони наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Дають нам нові сили, допомагають стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Світлого для 8-го Березня зичу Вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту та щирості почуттів. Бажаю Вам здоров'я, нових професійних досягнень і глибокої поваги колег – чоловіків! Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби Ви почувалися щасливими. Бажаю Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Хай пролісок перший дарує Вам ніжність, А сонце весняне дарує тепло У березні вітер несе хай надію І щастя, і радість, і тільки добро! Зі святом Весни Вас! З повагою Шульгинський сільський голова Олексій КОЗАЧЕНКО
20 Січня, 2020 р., 18:48
ШУЛЬГИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ  ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ШУЛЬГИНКАКОМУНСЕРВІС»:
29 Грудня, 2019 р., 10:50
Шановні  жителі  Шульгинської  громади!
23 Грудня, 2019 р., 12:49
Податок, який сплачується з підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів), залишається у громаді. Це пряме надходження у сільський бюджет та реальні кошти, які можуть конвертуватися у ремонти доріг та тротуарів, встановлення ліхтарів, відновлення дитячих та спортивних майданчиків тощо.
13 Грудня, 2019 р., 16:06
13 грудня 2019 року в с. Байдівка Старобільського району відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому морському піхотинцю ВМС ЗСУ Крилю Степану, який загинув 16 жовтня 2019 року неподалік села Водяне, що на Донеччині від ворожої кулі захищаючи територіальну цілісність та непорушність кордонів незалежної України.
09 Грудня, 2019 р., 10:51
Шановні колеги! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад. Бажаємо вам – депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя. З повагою Шульгинський сільський голова Олексій Козаченко
06 Грудня, 2019 р., 13:58
Шановні воїни-захисники, ветерани війни і Збройних сил, шановна громадо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень