Відділ СЗН

04 Липня, 2023 р., 14:54
25 квітня Уряд затвердив план заходів на наступні два роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Кожному міністерству поставлені чіткі завдання. Їх виконання наблизить Україну до європейських стандартів безбар’єрності.
04 Липня, 2023 р., 14:50
Цей проєкт покликаний популяризувати у суспільстві культуру безбар’єрності як філософію гідності та прийняття.
21 Червня, 2023 р., 16:13
Відповідні зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523 “Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг” внесено на засіданні Уряду у п'ятницю, 9 червня.
21 Червня, 2023 р., 14:18
Починаючи з 1 червня, діє програма монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку, яка базується на принципі "гроші ходять за дитиною". Ця програма надає батькам можливість отримати фінансову допомогу для придбання путівки для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також самостійно обрати заклад оздоровлення та відпочинку.
06 Червня, 2023 р., 16:32
 Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.
06 Червня, 2023 р., 15:42
Послуги для ВПО від служби зайнятості З початком вторгнення російських військ на територію України значна кількість громадян були змушені покинути свої домівки. Заданими  Міністерства соціальної політики України, наразі кількість офіційно зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб (надалі - ВПО) в країні досягає 4,9 млн  громадян. Вирішення питань щодо надання допомоги ВПО, особливо їх працевлаштування, знаходяться в найвищому пріоритеті роботи уряду. Так, між Міністерством соціальної політики, Державною службою зайнятості та  Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  налагоджена співпраця щодо надання допомоги переселенцям, які виявили бажання шукати роботу.
17 Травня, 2023 р., 16:54
Перелік осіб, яким надається статус члена сім"ї загиблого учасника АТО Відповідно до статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" статус члена сім’ї загиблого учасника АТО поширюється на:
17 Травня, 2023 р., 16:05
Як формувати позитивний образ ветерана? Останнім часом це питання звучить все частіше… Поодинокі, але часом резонансні негативні події, в яких фігурують учасники АТО/ООС, значною мірою підірвали довіру суспільства до ветеранів загалом. Не сприяє формуванню позитивного образу ветерана й принизлива роль «прохачів» пільг, які держава не завжди забезпечує в повному обсязі…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь