Громадянам

11 Червня, 2021 р., 13:59
Вихідні – це завжди маленьке свято. Чому б не провести їх з користю та не підготуватися до свята Святої Трійці? Наприклад, прийти на толоку до храму в рідному селі. І хоч втома потім дасть про себе знати, на душі залишиться відчуття не лише задоволення від виконаної роботи, а й гордості за себе та своїх односельчан за гуртову працю, підтримку та взаємодопомогу. Ми маємо підтримувати один одного не лише у святах та святкуваннях, а й роботі задля спільної справи.
08 Червня, 2021 р., 11:13
Заяви Пенсійного фонду України щодо примусового переведення виплати пенсій на банківські картки викликала значний резонанс. Не всі літні люди мають досвід користування картками, не кажучи вже про те, що більшість з них, а мова йде про тих, хто проживає в сільській місцевості, не мають навіть доступу до банкоматів, щоб зняти з картки готівку.
08 Червня, 2021 р., 10:08
Луганська обласна державна адміністрація спільно з Головним управлінням ДСНС України у Луганській області, міжнародною неурядовою організацією АКТЕД, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) створили мобільний додаток «УВАГА ЛУГАНЩИНА».
04 Червня, 2021 р., 15:43
У зв’язку із зверненням страхувальників до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з питанням щодо обміну довідки про тимчасову непрацездатність на листок непрацездатності  повідомляємо.
03 Червня, 2021 р., 09:53
Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Шульгинської сільської  територіальної громади!
02 Червня, 2021 р., 10:03
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dOhSwi-AHZw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
01 Червня, 2021 р., 10:59
З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.
27 Травня, 2021 р., 14:58
Останнім часом, все частіше відбуваються нещасні випадки та професійні захворювання на підприємствах з причин невиконання роботодавцями, посадовими особами і працівниками вимог Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 №2694-ХІІ та прийнятих відповідно до нього нормативно-правових актів з охорони праці.
25 Травня, 2021 р., 15:54
Шульгинська сільська рада з метою надання консультативної допомоги населенню під час звернень до підрозділів ГУ ДСНС України про місце знаходження захисної споруди цивільного захисту на території Шульгинської ради повідомляє, що даний об’єкт знаходиться за адресою: с. Шульгинка, вул. Центральна, 12К, Шульгинська сільська лікарська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.
20 Травня, 2021 р., 16:25
Вишиванка – це особлива національна традиція українців. А сам День вишиванки – хоч поки ще й не офіційне свято – покликане к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Тож нехай це свято зітре кордони й об’єднає українців по всьому світу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень