Оголошення та важлива інформація.

11 Лютого, 2022 р., 13:32
Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – відділення) звертає увагу страхувальників на можливість подання заяв-розрахунків та повідомлень в електронному вигляді.
03 Лютого, 2022 р., 12:05
Запам’ятайте! Лід може підвести нас восени, взимку і навесні. Ці заходи дозволять вам знизити ризик від небезпеки на льоду.
03 Лютого, 2022 р., 10:38
    18 лютого 2022 року  о 9:00 на майданчику біля сільського клубу с. Байдівка відбудуться загальні збори пайщиків КСП «ЗОРЯ» щодо розподілу земельних ділянок кормових угідь між власниками земельних часток (паїв) по даному господарству.
03 Лютого, 2022 р., 10:37
   17 лютого 2022 року  о 9:00 в приміщенні спортивної зали с.Хворостянівка відбудуться загальні збори пайщиків КСП "Приайдар’я" щодо розподілу земельних ділянок кормових угідь між власниками земельних часток (паїв) по даному господарству.
31 Січня, 2022 р., 14:54
Експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» запрошують мешканців, старост, представників громадських організацій, місцевих депутатів, представників сільської ради Шульгинської територіальної громади прийняти участь в навчальному заході з метою отримання навичок використання різних форм локальної демократії та представництва інтересів громад, зокрема створення органів самоорганізації населення (ОСН). Державна та регіональна політика на рівні комунікації «влада – жителі» та захист прав останніх останні роки була сконцентрована лише на розбудові інституту старост. Але зараз зростає запит на використання різноманітних моделей взаємодії. ОСН – це представницькі органи, що створюються жителями, які проживають на законних підставах на території села, селища, міста або їх частин, для вирішення окремих питань місцевого значення.
31 Січня, 2022 р., 10:41
У місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє Соціально- психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально- психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин.
28 Січня, 2022 р., 10:04
Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує, що останнім часом керівники підприємств дедалі менше звертають увагу на проведення своїм працівникам періодичних медичних оглядів згідно із Порядком проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженим Наказом Міністерства охорони здоров’я від 21.05.2007 № 246 (далі – Порядок № 246).
24 Січня, 2022 р., 14:15
До уваги громадян. Нагадуємо, що на території Шульгинської сільської територіальної громади діє тимчасова заборона на продаж спиртних напоїв військовим, згідно рішення виконавчого комітету. З даним рішенням можна ознайомитися за посиланням:
19 Січня, 2022 р., 16:12
Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-ХІV (із змінами) Фонд соціального страхування України фінансує витрати на медичну та соціальну допомогу, у тому числі на додаткове харчування, придбання ліків, спеціальний медичний, постійний сторонній догляд, побутове обслуговування, протезування, реабілітацію у сфері охорони здоров’я, санаторно-курортне лікування, придбання спеціальних засобів пересування тощо, якщо потребу в них визначено висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (у разі її складення).
19 Січня, 2022 р., 13:10
Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує про підсумки роботи щодо забезпечення прав застрахованих осіб (членів їх сімей) на відшкодування шкоди внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань та надання матеріального забезпечення застрахованим особам у 2021 році

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь