Громадянам

02 Серпня, 2024 р., 18:31
Пропонуємо ознайомитись з переліком програм, грантів та ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у липні 2024 року.
01 Серпня, 2024 р., 22:26
Regional Cyber Resilience Forum – новий формат подій від команди Київського міжнародного форуму з кібербезпеки об’єднав 24 – 25 липня 2024 року у Львові представників влади, технологічних компаній, академічної спільноти, провідних експертів у галузі кібербезпеки та протидії дезінформації для обговорення актуальних викликів щодо протидії гібридним загрозам, кращіх практик та інноваційних рішень для підвищення кіберстійкості на регіональному рівні, а також обговорення питання міжнародного та національного права у сфері кібероборони та проведення кібероперацій.
01 Серпня, 2024 р., 15:21
Однак стати причетним до деокупації та перемоги можна й у невеликих учинках, без зброї або коктейля Молотова в руках.
31 Липня, 2024 р., 10:07
 Раніше обов'язковою умовою для подання заяви була участь заявника у державній програмі "єВідновлення" та наявність акта про обстеження пошкодженого або зруйнованого об'єкта. Наразі Реєстр суттєво вдосконалили і такі вимоги більше не застосовуються.
27 Липня, 2024 р., 21:04
27 липня за ініціативи Відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради, Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН за підтримки Управління культури, сімʼї та молоді Броварської міської ради та Відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради на базі КЗ Київської обласної ради «Центру олімпійської підготовки» в м. Бровари відбувся захід по урочистому підняттю олімпійського прапора.
24 Липня, 2024 р., 12:25
Багато українців покинули тимчасово окуповані території, залишивши там своє житло. Окупанти погрожують конфіскувати їхнє майно та заселити туди інших людей.
16 Липня, 2024 р., 19:43
Пріоритети ветеранських політик – алгоритми взаємодії держави та територіальних громад. На таку тему відбувся шостий діалог із громадами «Децентралізація на зв’язку»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень