Якщо хочемо жити добре, ми маємо платити податки!

Якщо хочемо жити добре, ми маємо платити податки!

Податок, який сплачується з підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів), залишається у громаді. Це пряме надходження у сільський бюджет та реальні кошти, які можуть конвертуватися у ремонти доріг та тротуарів, встановлення ліхтарів, відновлення дитячих та спортивних майданчиків тощо.

13 грудня 2019 відкриття меморіальної дошки загиблому С.Крилю

13 грудня 2019 відкриття меморіальної дошки загиблому С.Крилю

13 грудня 2019 року в с. Байдівка Старобільського району відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому морському піхотинцю ВМС ЗСУ Крилю Степану, який загинув 16 жовтня 2019 року неподалік села Водяне, що на Донеччині від ворожої кулі захищаючи територіальну цілісність та непорушність кордонів незалежної України.

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Шановні колеги! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад. Бажаємо вам – депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя. З повагою Шульгинський сільський голова Олексій Козаченко

26 листопада 2019 року відбувся творчий вечір нашого земляка поета  Федора Тарасенка

26 листопада 2019 року відбувся творчий вечір нашого земляка поета Федора Тарасенка

26 листопада 2019 року в РБК ім. Т.Г. Шевченка відбулася творчої зустріч члена регіональної і міжрегіональної спілки письменників України, члена Всеукраїнської спілки письменників України, старобільчанина Федора Тарасенка, який написав близько 6 500 тис. віршів які увійшли до 5 збірників. Зустріч відбулася  з нагоди 40-річчя з дня народження та 25- річницею творчої діяльності письменника.

В Шульгинської об’єднаної громаді  пройшов тренінг в рамках Школи місцевої демократії  в ОТГ

В Шульгинської об’єднаної громаді пройшов тренінг в рамках Школи місцевої демократії  в ОТГ

  В листопаді в Шульгинської об’єднаної громаді відбувся тренінг в рамках Школи місцевої демократії для ОТГ. Раніше, під час проведення заходів «Майстерні представництва та комунікації з владою в ОТГ» мешканці та представники влади шукали пошук ефективної моделі комунікації в конструктивному форматі. Завдяки моделюванню ситуацій, активні жителі та представники влади в громадах виступили з декількома рекомендаціями. Одна з них дуже важлива для  ОТГ – розробка проекту Статуту новоствореної сільської громади.

Привітання з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Привітання з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва! Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення. Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. Щиро вдячний всім працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек,дитячій школі мистецтв , учасникам аматорських та народних колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. З повагою, Шульгинський сільський голова О.Козаченко

СПРОЩЕНО УМОВИ НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ГРОМАДЯНАМ

СПРОЩЕНО УМОВИ НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ГРОМАДЯНАМ

Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 і від 27 липня 1998 р. № 1156» спрощено умови призначення житлових субсидій окремим категоріям громадян.