Звіт

Дата: 11.03.2024 12:40
Кількість переглядів: 39

З початку року одноразову матеріальну допомогу отримали 12 жителів Шульгинської сільської територіальної громади, які стали на захист України після 24 лютого 2022 року

Допомога виплачується в рамках Програми соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України , розрахованої на тих військовослужбовців, які беруть або брали безпосередню участь у бойових діях або заходах, необхідних для забезпечення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі та стримування військової агресії російської федерації проти України, після 24 лютого 2022 року.

Документ розроблений за ініціативою начальника Шульгинської сільської військової адміністраці Наталі ПЕТРЕНКО та діє впродовж двох років – 2024 -2025 років. На його реалізацію за цей час планується спрямувати майже 500 тисяч гривень з бюджету Шульгинської СТГ.

аразі, за результатами розгляду заяв та документів, що надійшли, розпорядженням начальника 12 мешканцям Шульгинської СТГ виплачена грошова допомога у розмірі 5 тис. грн.. кожному.

Прийом заяв триває!!!!

Для отримання більш детальної інформації, щодо умов та переліку необхідних документів звертайтеся за телефоном: 0939903402.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь