У межах реалізації експериментального проєкту є можливість БЕЗКОШТОВНО отримати у Спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава» такі соціальні послуги

Дата: 05.08.2023 15:11
Кількість переглядів: 119

З метою соціальної захищеності осіб похилого віку та осіб з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

У межах реалізації експериментального проєкту є можливість БЕЗКОШТОВНО отримати у Спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава» такі соціальні послуги:

- надання притулку;

- підтримане проживання.

Відділення притулку (6-ти поверховий корпус з ліфтом). 52 боксовані кімнати по 2 особи в кімнаті, розраховане на 208 осіб. В боксі є роздільний санвузол (окремо туалет та напівванн з мийкою). В холі на кожному поверсі - телевізор, холодильник .

Відділення підтриманого проживання (3-х поверховий корпус), який складається з 68 кімнат - 136 осіб по 2 особи в кімнаті, є санвузол і туалет (піддон, умивальник, унітаз). На кожному поверсі є хол з телевізором та холодильником.

Разом з цими послугами БЕЗКОШТОВНО надається проживання та харчування.

Ці послуги БЕЗОПЛАТНО можуть отримати особи похилого віку й особи з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб (у тому числі, жителі 5-кілометрової прикордонної зони, які побажали евакуюватися, в разі отримання ними довідки внутрішньо переміщеної особи та відповідності вищезазначеним критеріям).

Для отримання послуг, особа, яка їх потребує, має звернутися до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення в територіальній громаді за місцем проживання/перебування, або до виконавчого органу міських, районних у містах, селищних, сільських рад (обов'язковою умовою отримання послуг – наявність довідки ВПО).

Заїзд в санаторій «Слава» вже розпочато, послугами можна скористатися до кінця 2023 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь