16 вересня 2023 року Україна приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Дата: 26.07.2023 11:12
Кількість переглядів: 38

Кожен день наша земля страждає від екоциду. Війна, обстріли, горіння лісів та інші екозлочини негативно впливають на природу, і наслідки цих дій будуть впливати на нас не лише зараз, а й на протягом багатьох років і навіть століть.

Ми повинні почати відновлювати українське довкілля вже зараз. Це вимагає об'єднання зусиль і спільної роботи для забезпечення перемоги над екокатастрофою.

16 вересня 2023 року Україна приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». У 24 регіонах України, з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, ми будемо прибирати під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

Буде залучено комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, а також звичайних громадян, бо кожен з нас може стати частиною змін. Формати участі будуть різні, адже буде дотримуватись безпека та географічні особливості регіонів.

Також, у цьому році, учасників закликають не робити масових зібрань та дотримуватись протимінної безпеки. Адже, цифрове прибирання – це теж один із способів допомогти, видаливши зайві дані та розвантаживши центри баз даних, що споживають велику кількість енергії. І це також допоможе зменшити викиди CO2 в атмосферу.

Особлива увага буде приділена навчанню, а також створенню національної мапи пунктів прийому вторинної сировини. Завдяки цим заходам ми зможемо зберігати природу та підтримувати екологічну свідомість серед усіх нас.

Не забувайте, що участь можуть взяти не тільки громадяни України, а й українці за кордоном. Ви можете організувати онлайн або офлайн прибирання та підтримати своє рідне місто, навіть якщо перебуваєте далеко від нього.

Важливо! Зареєструйте результат своєї участі у Всесвітньому дні прибирання за посиланням до 25 вересня 2023 року включно: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Долучайтесь до цієї великої спільної справи і допоможіть зберегти природу для майбутніх поколінь!

Більше інформації та деталей про заходи знаходяться на сайті www.letsdoitukraine.org.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь