Дія.Освіта.

Дата: 21.06.2023 13:54
Кількість переглядів: 75

Дія.Освіта — це національна едьютейнмент платформа актуальних знань та навичок, наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності.

На платформі зареєстровані майже 2 млн українців, близько 75% користувачів подивилися усі випуски свого курсу й отримали сертифікати.

Давайте знайомитися ближче!

Офлайн-складова проєкту — мережа хабів цифрової освіти по всій Україні, куди кожен українець може завітати та безоплатно пройти навчання цифрової грамотності. Це партнерські установи: бібліотеки, школи, університети, компанії й приватний сектор, IT-організації, ЦНАПи, громадські організації.

Офіційно зареєстровані майже 5 млн вимушених переселенців. За міжнародними оцінками, їх ще більше — близько 7 млн людей. При цьому бойові дії тривають там, де раніше були зайняті 10 млн працівників. Щонайменше 5 млн з них втратили роботу. Чимало людей лишилися і без домівки, і без роботи.

Дія.Освіта дозволить вимушеним переселенцям, людям, що втратили роботу, та всім іншим громадянам і громадянкам безплатно отримати актуальні знання та навички в зручному та інклюзивному форматі. Дія.Освіта — це унікальна можливість отримати нові навички та зробити крок назустріч новій професії.

Що таке Дія.Освіта для користувача

Це освітні серіали, що дозволять познайомитися з новими кар‘єрними можливостями та зробити перший крок до нової професії або зміни роботи.

Будь-хто може обрати персональну траєкторію навчання — і вивчати саме ті теми, які цікавлять найбільше. А для тих, хто ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професії — на основі відповідей користувача йому будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних для вас вакансій.

Тематика освітніх серіалів надзвичайно широка: від дата-аналітика до баристи, від таргетолога до пекаря, від тестувальника програмного забезпечення до пакувальника. Пріоритет — на професіях, що мають попит на ринку праці. Також на платформі можна переглядати освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безплатними та доступні всім охочим, і завжди такими залишатимуться.

Окрім формату освітніх серіалів у форматі едьютейнмент та мікронавчання, на Дія.Освіта також доступні профорієнтаційні тести, подкасти, вебінари, гайди. Наша кінцева мета — навчити людей цифровій грамотності та вирішити проблему з високим рівнем безробіття через рескіллінг та апскіллінг онлайн.

Обличчями багатьох курсів стали українські зірки та лідери і лідерки думок. На додаток до теоретичної частини можна проходити симулятори з реальними задачами, з якими стикаються працівники у різних сферах.

Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додавати у резюме.

 Особливістю навчання у Дія.Освіта є сучасний формат едьютейнмент — поєднання розваг і навчання, а також мікронавчання з обов'язковими стоп-уроками. Замість класичних онлайн-курсів — освітні серіали, замість рівнів — сезони, замість уроків — серії. Залучення, експертів, відомих діячів та лідерів думок як героїв освітніх серіалів розв'язує проблему скептичного ставлення до держави та її ініціатив, оскільки люди із задоволенням стежать за «своїми» селебріті та довіряють їм. Досвід Дія.Цифрова освіта показав, що 70-80% користувачів дивляться всі серії освітніх серіалів і отримують сертифікати, що свідчить про цікавість і корисність навчання

Під час навчання використовуються принципи серіальності: є діалог, гумор, залучення глядачів, імпровізація, уривчастість (серії закінчуються на цікавому моменті). Завдяки цьому ті, хто починають навчання, проходять його повністю, здають фінальне тестування та отримують сертифікати.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь