До Дня захисту дітей.

Дата: 01.06.2023 13:38
Кількість переглядів: 44

Сьогодні увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. В нас він починається з трагічних новин — внаслідок нічної ракетної атаки на Київ загинули дві дитини, ще дві дитини отримали травми.

Всього за часи війни офіційно зареєстрована загибель понад 500 дітей (насправді — значно більше, адже ми досі не можемо порахувати кількість загиблих на тимчасово окупованих територіях). Понад тисяча отримала поранення. Тисячі втратили когось з батьків чи близьких. Сотні тисяч були змушені разом з родинами покинути власні домівки, з них — понад 16000 депортовано на територію російської федерації, подекуди — всупереч волі батьків та піклувальників.

День захисту дітей покликаний нагадувати усім про те, що діти мають рости у любові та безпеці та в жодному разі не знати усіх тих жахіть війни. Сьогодні ми повинні були провести день з дітьми ВПО в Київському зоопарку…та, нажаль, зустріч перенесли саме через ракетні обстріли! Діти не повинні це бачити.

Діти не повинні втрачати батьків, яких позбавила життя путінська агресія. Діти не повинні, питаючи «А де тато?», чути у відповідь: «А тато вже ніколи не повернеться з фронту». Діти не повинні гинути від ракет.

В житті дітей має бути лише любов, добро, турбота, позитивні емоції і веселий сміх. Хай так і буде. Хай якнайшвидше настануть Мир та наша Перемога і кожна дитина буде щасливою.

Хай вас охороняє Бог і наші ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь