Проєкт "Право на сім'ю" (СОС Дитячі Містечка Україна)

Дата: 18.02.2022 11:27
Кількість переглядів: 318

16 лютого під час робочого візиту представників Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна до Шульгинської СТГ у межах проєкту «Право на сім’ю – деінституціалізація для реформування систем захисту дітей в Албанії, Вірменії, Білорусії, Північній Македонії та Україні» було підписано Меморандум про наміри та взаємодію між Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна» та Шульгинською сільською радою.

  

Метою цього Меморандуму є забезпечення співпраці та партнерства між Сторонами у напрямку планування та створення в територіальних громадах центрів соціальної підтримки дітей та сімей, а також запровадження рівноправного доступу до соціальних послуг дітей та їх сімей, особливо тих, які перебувають у складних життєвих обставинах задля реалізації права дітей на сімейне виховання шляхом розвитку альтернативних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (прийомних сімей, ДБСТ, послуги патронатного вихователя, тощо) та зменшення кількості дітей, що отримують догляд і виховання у закладах інституційного догляду.

Проєкт буде реалізовано організацією за підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

У своєму виступі Сергій Лукашов, національний директор МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка Україна»» представив діяльність БО та проєкт «Право на сім’ю».

На проєкті були присутні(онлайн) Ірина Єременко, директорка ЛОЦСССДМ, Олена Бєлікова, начальник Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Луганській області та Маріанна Онуфрик, національна координаторка проєкту «Право на сім’ю», яка розповіла про соціальні послуги, їх значення, інтегровану модель і визначення потреб населення.

Презентував проєкт плану діяльності робочої групи  Іван Бондарчук, регіональний координатор проєкту «Право на сім’ю» у Луганській області.

Ключовим моментом  була зустріч з Елеонорою Поліщук, директоркою Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА, яка повідомила про інші види підтримки для громад.

         Фокус-групою було проведено дослідження для розробки Комунікаційної стратегії проєкту.    

                                   

 

 

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь