28 жовтня стало сумною датою для жителів Шульгинської громади - цього дня перестало битися чуйне серце Кожем'якіної Тетяни Миколаївни, лікаря-педіатра Шульгинської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Дата: 29.10.2021 14:32
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

Тетяна Миколаївна народилася 22 грудня 1949 року в м. Кизил-Орда (Казахстан). У 1975 році закінчила Новосибірський державний медичний університет за спеціальністю педіатрія. Зразу після закінчення інституту працювала лікарем-педіатром в Красноярському Краю Дивногірської міської лікарні до 1980 року. З 1980 до 1992 року працювала у Ленінабадській обласній дитячій лікарні дільничним лікарем. З 1992 року до теперішнього часу Тетяна Миколаївна працювала лікарем-педіатром у сільській лікарській амбулаторії с. Шульгинка.

За час трудової діяльності їй неодноразово було оголошено подяку за сумлінну працю. Тетяна Миколаївна завжди відповідально ставилася до поставлених задач, була компетентна у питаннях, пов'язаних з виробничим процесом.

Жителі Шульгинської громади знають її як уважного лікаря, що відповідально ставилася до своєї роботи та була чуйною до свої маленьких пацієнтів.

Шульгинська сільська рада глибоко сумує та висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким покійної.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень