Оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КЗ««Молодіжний центр «ШУЛЬГА» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області

Дата: 12.10.2021 15:54
Кількість переглядів: 484

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади керівника комунального закладу «Молодіжний центр «ШУЛЬГА» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області. Конкурс проводиться відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівника комунального закладу культури Шульгинської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Шульгинської сільської ради № 07/01 від 15.04.2021 року.

Повна назва закладу культури: комунальний заклад «Молодіжний центр «ШУЛЬГА» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Скорочена назва: МЦ «ШУЛЬГА»

Місцезнаходження закладу культури: 92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Центральна, 12 П.

Найменування посади: керівник комунального закладу «Молодіжний центр «ШУЛЬГА» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Умови оплати праці: виплата заробітної плати здійснюється відповідно до 15 тарифного розряду, інші виплати відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України № 3884 від 19.08.2019 «Про умови оплати праці працівників молодіжних центрів»

Вимоги до кандидата: керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має спеціальну освіту, володіє державною мовою, володіє англійською мовою на рівні В2, досвід діяльності у молодіжній сфері, навички системного адміністрування, розуміти принцип роботи мережевого обладнання та мережевих протоколів, вміти діагностувати та ремонтувати компютерну техніку, офісне обладнання, відновлювати інформацію та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про освіту;

- копію трудової книжки;

- рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);

- мотиваційний лист довільної форми;

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні або моральні якості.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються.  Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена особа  згідно з довіреністю) до конкурсної комісії протягом  15 робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Кінцевий термін подання документів:3 листопада 2021 року до 12:00 год. 

Місце подання документів:92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту. 

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту, 4 листопада 2021 року о 14:00 год.

 Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

 співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховується  публічна презентація проекту програми розвитку молодіжного центру на один і п’ять років, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Форма перевірки знання законодавства: відповідь на білети та співбесіда.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Шовкопляс Олександр Анатолійович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту за адресою:   с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь