Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 13.08.2021 14:52
Кількість переглядів: 391

Відповідно до ст. 5, ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Шульгинська сільська рада Старобільського району Луганської області (далі Шульгинська сільрада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт) «Стратегія розвитку Шульгинської сільської територіальної громади до 2027 року» (далі - ДДП).

Стратегія розвитку Шульгинської сільської територіальної громади до 2027 року направлена на забезпечення розвитку громади шляхом ефективного використання внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, підвищення зайнятості населення, формування позитивного іміджу громади, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг, підвищення добробуту та стимулювання гармонійного розвитку громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Шульгинська сільрада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту - 13.08.2021 року. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 13.08.2021р. по 12.09.2021р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Шульгинська сільрада.

Орган, до якого подаються зауваження - Шульгинська сільрада за адресою: 92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, тел. (06461)24171, shulginka.otg@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  13.08.2021р. по 12.09.2021р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департаменту комунальної власності, земельних,  майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської ОДА - https://www.eco-lugansk.gov.ua/  та Шульгинська сільрада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на сайті Шульгинської сільської ради (https://shulgynka-rada.gov.ua/) у розділі «Оголошення».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь