ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 15.07.2021 08:20
Кількість переглядів: 434

ШУЛЬГИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ  ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ШУЛЬГИНКАКОМУНСЕРВІС»:

 

Вимоги до претендента:знання Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування», Закону України «Про запобігання корупції», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про питну воду та питне водопостачання та водовідведення»,  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про ціни і ціноутворення», Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах, знання нормативно-правових актів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги:освіта базова вища або вища за освітнім рівнем бакалавра, спеціаліста або магістра; досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року або досвід роботи за фахом не менше 3 років; вільне володіння державною мовою; вміння використання комп’ютера та програмного забезпечення.

 ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

  • Заява про участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  • Особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою та автобіографією.
  • Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня.
  • Копія документа, який посвідчує особу.
  • Копія реєстраційної картки платника податків.
  • Копія трудової книжки.
  • Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
  • Декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
  •  Пропозиції щодо подальшої господарської діяльності підприємства у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності тощо).

Для довідок та подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади звертатися до виконавчого комітету Шульгинської  сільської ради за адресою: 92764, Луганська обл., Старобільський р-н., с. Шульгинка,  вул. Театральна,буд.1Д.

Телефон для довідок: (06461) 9-62-33.

Термін подання документів: 20 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

 

Прийом заяв до 04 серпня  2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень