Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Дата: 06.05.2021 08:46
Кількість переглядів: 2795

Відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» до Єдиного реєстру ОВД було подано повідомлення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СТРАТУМ УКРАЇНА» про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, а саме: «видобування вуглеводнів, в т.ч. влаштування свердловин, облаштування свердловин та родовища, переробка та підготовка корисних копалин на Євсугському родовищі, в т.ч. Східно-Євсугській площі та Західно- Євсугській площі, що знаходиться в адміністративних межах Новоайдарської та Нижньотеплівської територіальних громад Щастинського району і Шульгинської територіальної громади Старобільського району Луганської області».

Згідно з ч. З статті 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, розміщується не пізніше трьох робочих днів з дня їх подання уповноваженому територіальному органу на дошках оголошень органів місцевого самоврядування на території, де планується провадити плановану діяльність, що гарантує доведення інформації до мешканців відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на території якої планується розміщення об’єкта.

З огляду на вищевказане, керуючись ст. 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», просимо розмістити на дошці оголошень повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля.

Текст повідомлення розміщено за посиланням нижче.

 

https://rada.info/upload/users_files/04337593/01fd5776b662e680fba5373b697dd8f6.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь