ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ ШУЛЬГИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СТАРОБІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 29.03.2021 13:17
Кількість переглядів: 933

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області ініціює проведення установчих зборів для формування Молодіжної ради.

Установчі збори проводяться відповідно до  Положення про Молодіжну раду при виконавчому комітеті Шульгинської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Шульгинської сільської ради № 13/01 від 10.08.2020 року.

Вимоги до кандидата на членство в Молодіжній раді: до складу Молодіжної ради може увійти людина – член Шульгинської громади, віком від 14 до 35 років, що постійно проживає на території громади.

Для участі в установчих зборах кандидати на членство в Молодіжній раді мають подати до ініціативної групи такі документи:

  • заяву у відповідній формі;
  • бланк підписів 10 молодих жителів громади(14/35 років);
  • копію паспорта громадянина України.

Кінцевий термін подання документів: 9 квітня 2021 року до 12:00 год. 

Місце подання документів: 92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту.

Дата, місце початку проведення установчих зборів: с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту, 13 квітня 2021 року о 10:00 год.

Голосування ініціативної групи за кандидата на членство в Молодіжній раді здійснюється за результатами:

  • співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховується публічна презентація бачення розвитку громади, а також надання відповідей на запитання членів ініціативної групи щодо проведеної презентації.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Шовкопляс Олександр Анатолійович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту за адресою: с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь