Отримали міні-гранти

Дата: 23.02.2021 09:26
Кількість переглядів: 1540

Дві команди зі Старобільського району отримали міні-гранти на реалізацію проєктів з покращення життя в громаді

Команди зі Старобільська та Шульгинської сільської ради отримали фінансування (1000$) на реалізацію ініціатив з покращення життя в громаді у межах проєкту «Зміцнення громадянського активізму серед молоді».

До участі у проєкті було відібрано 10 команд з Харківської області та підконтрольних Уряду України районів Луганської та Донецької областей.

Усі учасники проєкту отримали покроковий супровід у процесі державної реєстрації, розробки статуту, знання з основ обліку та звітності. Крім того, команди отримали безкоштовні ліцензії цифрових інструментів (Microsoft 365 / Gsuite, Canva Pro та ін.) і консультації з їх налаштування для ефективного впровадження у роботу організації.

За результатами презентації розроблених проєктів, громадська організація «Від мрії до дії» з Шульгинської громади та громадянська ініціатива «Розвиток парків Старобільська» зі Старобільська отримали міні-гранти на реалізацію власних ініціатив.

Переможці зі Старобільська, Микола Моложон, Олексій Штаюра, Давид Гогія, мають на меті створити місцеву онлайн-платформу для залучення молоді до громадського активізму, неформальної освіти та вирішення молодіжних проблем через формування дієвого молодіжного ком'юніті у Старобільській громаді. Першим кроком для команди є створення громадської організації, що буде підтримувати та розвивати цю ініціативу.

Переможниці з Шульгинської громади, Ярина Микитенко, Анастасія Гайдук та Ольга Мартиненко, працюють над створенням молодіжного простору у селі Хворостянівка, у межах якого будуть відбуватися заходи для розвитку та відпочинку молоді Шульгинської громади. Команда впевнена: такий простір згуртує молодих людей, стане платформою для розробки та реалізації ініціатив.

Наразі учасники втілюють ініціативи у життя, а команда «Зміцнення громадянського активізму серед молоді» готується до нової хвилі проєкту.

Проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді» реалізується ГО «Фонд “Професійний розвиток Харкова”» за щироі? підтримки Національного фонду демократії? (National Endowment for Democracy).

 

За додатковою інформацією звертатися: semirnenko@profrozvytok.org.ua/ +380997478643 – Каталіна Семірненко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь