ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 10.09.2020 20:00
Кількість переглядів: 608

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ  Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області

 

Шульгинська сільська рада та Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області оголошує Конкурс на визначення опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти  Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області (далі – Конкурс).

     Конкурс проводитиметься відповідно до Умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти, затверджених рішенням десятої  сесії Шульгинської сільської ради сьомого скликання від 22.04.2020 року  №10/07-отг «Про проведення конкурсу  на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Шульгинської сільської ради та затвердження Типового положення про опорний заклад загальної середньої освіти Шульгинської сільської ради».
Етапи проведення Конкурсу:
І етап (підготовчий) – з 10 вересня 2020 року по 24 вересня  2020 року – подання заявок відповідними закладами загальної середньої освіти на участь у Конкурсі;
ІІ етап (основний) – з 25 вересня  по 04 жовтня  2020 року розгляд заявок на визначення переможця Конкурсу.
Для участі в Конкурсі учасниками обов'язково подаються конкурсній комісії матеріали зазначені в рішенні десятої  сесії Шульгинської сільської ради сьомого скликання від 22.04.2020 року  №10/07-отг «Про проведення конкурсу  на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Шульгинської сільської ради та затвердження Типового положення про опорний заклад загальної середньої освіти Шульгинської сільської ради».
За бажанням можуть бути подані:
− відеопрезентація школи на доступних носіях (до 5 хвилин);
− додаткові ілюстративні матеріали.
Зазначені документи подаються на адресу Відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області: Луганська область, Старобільський р-н, с. Шульгинка, вул. Театральна, 1Д.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь