Оголошення про конкурс на посаду директора публічної бібліотеки

Дата: 25.08.2020 16:35
Кількість переглядів: 1164

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора КЗ «Шульгинська публічна бібліотека» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади  директора КЗ «Шульгинська публічна бібліотека»  Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Конкурс проводиться відповідно до  Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівника комунального закладу культури Шульгинської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Шульгинської сільської ради № 14-отг від 21.08.2020 року.

Повна назва  закладу культури: комунальний заклад «Шульгинська публічна бібліотека» Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області»

Скорочена назва: КЗ «Шульгинська публічна бібліотека»

Місцезнаходження  закладу культури: 92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Центральна, 12-Н.

Найменування посади: директор КЗ «Шульгинська публічна бібліотека»  Шульгинської сільської ради Старобільського району Луганської області.

 

Умови оплати праці: Відповідно до Закону України від 27.01.1995 р. № 32/95-ВР “Про бібліотеки і бібліотечну справу”,  постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»,   наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 р. № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури, затверджене наказом Міністерства культури і туризму України від 16.07.2007 р. N 44.

Вимоги до кандидата: Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має спеціальну освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про освіту;

- копію трудової книжки;

- довідку про відсутність судимості;

-  рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);

- мотиваційний лист довільної форми;

- проект програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

   Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.  

               Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. 

  Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена особа  згідно з довіреністю) до конкурсної комісії протягом  15 робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

  Кінцевий термін подання документів: 14 вересня 2020 року до 16:00 год. 

  Місце подання документів:   92764, Луганська область, Старобільський район, с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту. 

   Дата, місце початку проведення конкурсного відбору:  с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту, 17 вересня 2020 року о 10:00 год.

 Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

 співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховується  публічна презентація проекту програми розвитку закладу культури на один і п’ять років, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Форма перевірки знання законодавства: співбесіда.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Шовкопляс Олександр Анатолійович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту за адресою:   с. Шульгинка, вул. Театральна, буд. 1-Д, відділ освіти, культури, молоді та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь