Звернення сільського голови Олексія Козаченка до мешканців громади

Дата: 29.07.2020 16:59
Кількість переглядів: 508

Шановні мої мешканці нашої Шульгинської громади!

   Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі зі своїми виборцями, але в звязку з пандемією та її наслідками, враховуючи ще і останні події в нашій громаді на COVID-19, я не маю ні можливості, ні права на порушення останніх постанов Кабміну стосовно зборів громадян.

На вимогу депутатів сільської ради та виборців їх округів я завжди готовий відгукнутися та відзвітувати про свою роботу. Головною моєю метою, для цього я жив і працював останні роки, є збереження наших сіл для наступних поколінь, а без своєї громади це неможливо.

Я добре розумів, коли йшов на вибори в 2019 році, що рік для мене буде найважчим, що ризикую своїм авторитетом, здоров’ям, повагою серед односельців та мешканців громади, що не всі жителі будуть задоволені моєю роботою та роботою сільської ради. Але основне завдання, поставлене мною собі, сільською радою виконане, громада залишилась дієздатною, виплачується більш ніж 200-м її працівникам заробітна плата, виконуються соціальні послуги, функціонують в звичайному режимі всі заклади освіти і культури, розташовані на території громади. В перспективі відродження нормальної медичної допомоги мешканцям громади.

Я згоден з висновком частини виборців, що цього недостатньо. Люди чекали від мене особисто і від громади в цілому більшого, особливо в соціальному та культурному напрямках. Але через неможливе не перескочиш! Якби дозволили фінансові можливості, то я впевнений, що і освітлення в селах, і дороги, і багато чого іншого в нашій громаді було б вже зроблено.

За останні декілька місяців дуже багато розмов та дискусій точилося навколо ставок податків (до речі, які в нашій громаді найнижчі по Україні), заробітної плати працівників сільської ради та моєї особисто (в порівнянні з іншими громадами набагато нижчими). Але я переконаний, що я і всі співробітники сільської ради , весь цей рік якісно працювали задля спроможності та розвитку нашої громади.

Питання життєдіяльності нашої громади перш за все залежить від її фінансової спроможності. Наші мешканці звикли до мінімальних податків, та в нинішніх реаліях це неможливо, так як держава майже всі свої проблеми територій поклала на плечі громад. Тому надходження до бюджету громади - це її життя в цілому.

Сільська рада завжди відкрита для її мешканців, сільський голова та спеціалісти всіх підрозділів завжди готові надати як юридичну, так і моральну підтримку кожному, хто виявив бажання спілкуватися з нами.

Головне – це порозуміння та спільна мета зробити життя кожного жителя нашої громади хоч трішки кращим.

З повагою, сільський голова                     Олексій КОЗАЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь