До масштабного заходу, в онлайн форматі, долучилась у якості учасника і Шульгинська сільська військова адміністрація.

Дата: 01.08.2024 22:26
Кількість переглядів: 87

Regional Cyber Resilience Forum – новий формат подій від команди Київського міжнародного форуму з кібербезпеки об’єднав 24 – 25 липня 2024 року у Львові представників влади, технологічних компаній, академічної спільноти, провідних експертів у галузі кібербезпеки та протидії дезінформації для обговорення актуальних викликів щодо протидії гібридним загрозам, кращіх практик та інноваційних рішень для підвищення кіберстійкості на регіональному рівні, а також обговорення питання міжнародного та національного права у сфері кібероборони та проведення кібероперацій.

Бо це – важливо, бо сьогодні, у складних умовах воєнного стану, найактуальнішою темою сучасності є кіберстійкість нашої держави та протидія кіберзагрозам. У час, коли інформаційні технології проникають у всі сфери нашого життя, а кіберпростір стає новим полем битви, захист наших цифрових кордонів стає надзвичайно важливим. Безпека наших систем, захист персональних даних та оперативне реагування на кібератаки – це ті ключові фактори, які визначають успішність функціонування нашої держави в умовах війни. Зараз, як ніколи раніше, ми повинні бути готові до викликів і забезпечити високий рівень кіберстійкості, щоб захистити нашу націю та її майбутнє.

Відкривав форум заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк.

Під час своєї промови він зазначив, що кіберстійкість регіонів є критично важливою складовою національної безпеки України, адже рф продовжує атакувати Україну по всіх фронтах, включаючи кіберпростір.

Тематиками форуму, навколо яких вирували експертні дискусії та обмін знаннями, стали: «Забезпечення кіберстійкості критично важливої інфраструктури регіону», «Гібридні виклики російської агресії», «Протидія російській дезінформації та пропаганді в енергетичному секторі».

Regional Cyber Resilience Forum: Lviv організовано Національним координаційним центром кібербезпеки (НКЦК) при РНБО України та Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) за підтримки Держдепартаменту США, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Львівської військової облдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень