Спорт єднає!

Дата: 27.07.2024 21:04
Кількість переглядів: 53

27 липня за ініціативи Відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради, Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН за підтримки Управління культури, сімʼї та молоді Броварської міської ради та Відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради на базі КЗ Київської обласної ради «Центру олімпійської підготовки» в м. Бровари відбувся захід по урочистому підняттю олімпійського прапора.

3 привітальним словом до учасників заходу звернулися заступник Броварського міського голови Петро БАБИЧ, начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ, очильниця Шульгинської СВА Старобільського району Наталія ПЕТРЕНКО.

«Дуже вдячна за запрошення) Спорт єднає! Завдяки нашим захисникам і захисницям ми маємо змогу робити подібні заходи! А наші спортсмени зараз гідно представляють Україну на олімпіаді. За часи незалежності серед олімпійських призерів було багато вихідців з Луганщини! Тож нам завжди є чим пишатися!»- відзначила пані Наталя.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень