Конференція “Від (де)окупації до відкритого демократичного врядування”

Дата: 04.06.2024 13:06
Кількість переглядів: 116

Про Луганщину завжди і всюди.

Я особисто і моя команда Шульгинська сільська військова адміністрація в повному обсязі готові до повернення в нашу УКРАЇНСЬКУ Шульгинську громаду. Сьогодні, на конференції “Від (де)окупації до відкритого демократичного врядування” в чотирьох панельній дискусії з різними представниками публічних органів влади та представниками громадськості говорили про покрокову готовність до відновлення нашого регіону.

ЦЯ МЕТА ДОТЯГАТИМЕТЬСЯ ЧЕРЕЗ:

- переосмислення комплексу викликів для функціонування владних інституцій на Донеччині та Луганщині;

- розробку та просування чіткого бачення організації системи перехідної публічної адміністрації на докупованих територіях регіону;

- напрацювання рекомендацій щодо оптимізації адміністративно-територіального устрою Донецької та Луганської областей;

пошук рішень щодо проблеми дефіциту управлінських кадрів;

- сприяння впровадженню дієвих механізмів участі громадянського суспільства у довоєнному відновленні Донбасу.

Колосальне дослідження підготовлено Kateryna Kalinina, Інна Заблодська, Назарій Негода, Володимир Кіпень, Вікторія Баласанян, Олександр Бовш,Арсеній Угорчук, Лариса Шегида, Алла Орлова, Андрій Крупник, Вікторія Колтун, Олексій Колесников.

Проєкт «Формування концептуальних і правових засад інституційного відновлення Донбасу» виконується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження коаліцією громадських організацій у складі ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», ГО «Центр політико-правових реформ», ГО «Громадська ініціатива Луганщини» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток»

Проєкт покликаний сприяти відбудові інституційної спроможності публічної адміністрації в Донецькій і Луганській областях забезпечувати ефективне повоєнне відновлення цих регіонів.Конгрес місцевих та регіональних влад. Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад.

Начальник Шульгинської СВА Наталя Петренко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень