Надзвичайно корисний та надихаючий тренінг на тему «Проєктний дизайн: від ідеї до проєкту» за Програмою розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні відбувся у м. Києві з 15 по 17 травня цього року.

Дата: 21.05.2024 18:00
Кількість переглядів: 182

Надзвичайно корисний та надихаючий тренінг на тему «Проєктний дизайн: від ідеї до проєкту» за Програмою розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні відбувся у м. Києві з 15 по 17 травня цього року.

До навчання були запрошені представники громад Луганської області.

Тренінг був чудово організований. Всі матеріали були чітко структуровані та доступно подані, що дозволило легко зрозуміти тематику. Викладачі виявилися справжніми професіоналами своєї справи, завжди готовими відповісти на будь-які питання та надати індивідуальні консультації.

Програма тренінгу охопила всі важливі аспекти проектного дизайну.

Від планування та розробки концепції до реалізації та оцінки результатів – кожен етап був детально розглянутий та підкріплений реальними прикладами. Особливо корисними були саме практичні завдання, які дозволили закріпити отримані знання та набратися досвіду в реальних умовах.

Звісно атмосфера, як без неї! А вона була напрочуд дружньою та невимушеною, можливо ми трішки боялися робити помилки, але це було чудовим кроком вперед до спільної плідної співпраці. Відчуття команди сприяло ефективному засвоєнню матеріалу: обмін ідеями між однодумцями та підтримка одне одного протягом всього навчання.

«Загалом, тренінг «Проектний дизайн» перевершив всі мої очікування, - говорить заступник начальника Шульгинської СВА – Віталія Герасимова. – Отриманий багаж цінних знань та навичок, безперечно, підвищив рівень обізнаності у сфері проектного менеджменту та дизайну та надав почуття мотивованості».

Опановуємо нові знання, розширюємо свій досвід і способи формування вмінь та навичок для відновлення та розвитку нашої громади! Дякуємо організаторам за можливість навчатися і вдосконалюватися!

Тренінг провели авторки та тренерки Вікторія Феофілова, координаторка та тренерка неформальної мережі політично активної молоді «Творці майбутнього». координаторка та фасилітаторка програми неформальної освіти «Майстерня сільських ініціатив» та «PRO. Майстерня сільських ініціатив», голова ГО «Горизонт змін» (Черкаси) та Тетяна Кавальчук, керівниця напрямку “Ефективний розвиток громад” і тренерка ГО “Горизонт змін” (Черкаси).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень