святкування в Шульгинській ОТГ

Дата: 27.08.2019 14:03
Кількість переглядів: 416

23-24 серпня відсвяткували найголовніші свята країни -День прапора та День незалежності.
23 серпня у Хворостянівці та Малохатці відбулися мітинги з підняттям Державного прапора України, на яких були присутні учнівська молодь,працівники старостатів,шкіл та мешканці сіл.
У Байдівці 23 серпня відбувся концерт присвячений Дню Незалежності України,який зібрав повну глядацьку залу вдячних глядачів. Висловлюємо величезну подяку керівництву ПП «Юран» за сприяння проведенню заходу, та всім активним,ініціативним,талановитим учасникам художньої самодіяльності під керівництвом Інни Мазнєвої.
24 серпня основні заходи відбулися в с. Шульгинка. Свято почалося святковим концертом, продовжилося цікавим футбольним матчем та завершилося традиційною кашею та народними гуляннями.
Хочемо подякувати в першу чергу СФГ «Саша» та його керівнику Коломецькому Олександру за допомогу в проведенні свята, за сприяння в облаштуванні спортивного та дитячого майданчиків в селі. Також величезна подяка ФОП Ільченко за смачний лимонад, Олені Філоненко за неперевершену кашу,та Олексію Федченку за організацію та проведення феєричного футбольного матчу.
Дуже приємно було бачити на стадіоні оновлений спортивний майданчик, який був пофарбований силами активних,небайдужих мешканців села. Велике спасибі всім причетним, ваша енергія, ентузіазм надихає, сподіваємося,що ви запалите вогником своєї небайдужості якомога більше людей. 
В кінці, як не прикро, доведеться додати «ложку дьогтю» .В той час , коли одна частина молоді фарбує спортивні снаряди, приводить до ладу стадіон, бере участь у спортивних та культурних заходах, інша частина - нівечить те, що зроблено з любов’ю та турботою нашими односельцями. На дитячому майданчику, що біля школи, зруйновано дах колодязю та спалено стіл….
Ну що сказати… прикро Дуже хочеться поспілкуватися з «дітками», що в такий спосіб розважаються на майданчику.
І насамкінець, шановні мешканці Шульгинської громади велике прохання - активніше відвідувати заходи, що проводяться в селах. Відірвіться від телевізорів, городів, господарства - відпочиньте всі разом, адже заради цього старається багато людей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь